header_nl.png
  • Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3

Mandenmakerstraat 92b
3194 DG Hoogvliet.
Bedrijvenpark Gadering.
Havennummer 3103

tel: 010-2950229
fax: 010-2950228

e-mail: info @ he-techniek .nl

   

1992
De basis van HE techniek werd in 1992 gelegd door Hans Erkelens. Aanvankelijk als verhuurbedrijf en handelsonderneming in gebruikte koelapparatuur. De werkzaamheden werden destijds van huis uit, naast een betrekking in loondienst uitgevoerd.

   

1995-1997
Later werd de passie voor koudetechniek kracht bijgezet door het behalen van het NVKL installateursdiploma en het middenstandsdiploma, zodat conform de vestigingswet tevens het koeltechnisch installatiebedrijf mocht worden uitgeoefend. In de daarop volgende periode werd het wettelijk besluit inzake ozonlaag aantastende stoffen van kracht, zodat erkenning volgens de wet noodzakelijk werd. Deze zogenaamde STEK-erkenning werd verkregen in 1997.

2001
Hans Erkelens besloot in dit jaar zijn betrekking in loondienst te beëindigen, en als volledig zelfstandig ondernemer het bedrijf verder uit te bouwen.

2003
Voor het uitvoeren van werkzaamheden werd met toenemende mate een beroep gedaan op oud-collega Aad Franken. Een samenwerkingsverband leek uiteindelijk een logische stap. In 2003 besloten de huidige compagnons het bedrijf voort te zetten als VOF, en namen hun intrek in het bedrijfspand aan de Mandenmakerstraat 92 b te Hoogvliet in het bedrijvenpark Gadering.

    

2007
Door toename van het aantal projecten en de bijbehorende service, werd het team in 2007 uitgebreid met servicetechnicus Ricardo de Goede.

2011
Het bedrijf Wilro koeling, waar Hans en Aad beiden een ruim arbeidsverleden hebben, meldt zich i.v.m. hun voorgenomen bedrijfsbeëindiging. De activiteiten van Wilro worden eind 2011 overgenomen door HE techniek.

2012
Doordat de administratieve werkzaamheden binnen het bedrijf een steeds grotere belasting vormen voor de capaciteit in “het veld”, treedt in 2012 Ineke de Jong toe als parttime administratief medewerkster.

2014
In de afgelopen jaren heeft de wet- en regelgeving binnen de koeltechnische sector niet stil gestaan. HE techniek heeft zich in deze periode steeds verder bekwaamd om te kunnen blijven voldoen aan alle wetten en normen zoals bijvoorbeeld de PED, het F-gassen besluit en de EPBD.

2015
Ricardo ziet een uitdaging als technisch adviseur bij een koeltechnische groothandel, en beëindigt zijn dienstverband bij HE techniek. Hans en Aad besluiten, gesteund door de backup van Ineke op kantoor, het werk in het veld samen op te vangen.

fotos.png
Ontwerp en realisatie door DWS-Design