header_nl.png
  • Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3

Mandenmakerstraat 92b
3194 DG Hoogvliet.
Bedrijvenpark Gadering.
Havennummer 3103

tel: 010-2950229
fax: 010-2950228

e-mail: info @ he-techniek .nl

   

Centraal in het Rotterdamse haven- en industriegebied ligt HE techniek. Vanuit deze basis ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt het bedrijf koel- vries- en airconditioning systemen voor professionele eindgebruikers, maar ook voor particulieren die professionele kwaliteit wensen.

Het werkgebied omvat  de (levensmiddelen)industrie, scheepvaart, utiliteit, zorgsector, (semi)overheid, het MKB, de betere horeca, en enkele bijzondere toepassingen in woningen. Een klein team specialisten met een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring staat klaar om ook uw koeltechnische vraagstuk op te lossen.

Sleutelwoorden hierbij zijn flexibiliteit, inventiviteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Deze ingrediënten leggen de basis voor een langdurig en probleemloos gebruik van uw installatie, tegen interessante (exploitatie)kosten.

Uw interesse gewekt?
HE techniek nodigt u uit voor een virtuele rondleiding langs alle disciplines. Kijkt u gerust rond op de site, en ontdek wat wij wellicht voor u kunnen betekenen. 

fotos.png
Ontwerp en realisatie door DWS-Design