header_nl.png
  • Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3

Mandenmakerstraat 92b
3194 DG Hoogvliet.
Bedrijvenpark Gadering.
Havennummer 3103

tel: 010-2950229
fax: 010-2950228

e-mail: info @ he-techniek .nl

   

Hans Erkelens

Hans Erkelens is van oorsprong werktuigbouwkundige, en heeft op koudetechnisch vakgebied de opleidingen PBNA koeltechniek, NVKL installateur, CFK monteur, KTC, KLI-C en MRKC met  succes afgerond. Daarnaast heeft hij door de jaren heen vele cursussen gevolgd op gebied van economie, administratie, techniek, educatie, veiligheid en milieu.
Hans is van 1983 tot 1999 werkzaam bij diverse bedrijven in de koudetechnische branche. Van 1999 tot 2001 vindt hij de uitdaging in het ontwikkelen van leermiddelen bij Kenteq (Intechnium), die dan de reguliere opleiding koudetechniek verzorgt. Doordat hier echter het vakinhoudelijke deel steeds meer wordt uitbesteedt, besluit hij in 2001 als volledig zelfstandig ondernemer de praktische koeltechniek weer in te stappen.

Hans op LinkedIn  http://nl.linkedin.com/pub/hans-erkelens/7/624/681

Aad Franken
 
Aad Franken heeft zijn oorsprong in de land- en tuinbouwtechniek. Na zich te hebben toegelegd op de koudetechniek heeft hij de reguliere opleiding “monteur” en “servicemonteur” koudetechniek, CFK monteur en KTC succesvol afgerond. Sinds enige tijd is Aad ook bevoegd voor het uitvoeren van diverse keuringen, waaronder EPBD.
Aad is vóór zijn toetreding tot HE techniek geruime tijd werkzaam geweest bij diverse bedrijven in de koudetechnische branche. Laatstelijk als commercieel technisch medewerker, en als "helpdesk" voor collega's.

Ineke de Jong

Ineke de Jong heef een ruim arbeidsverleden bij een grote Nederlandse bank. Helaas werd haar functie na diverse reorganisaties hier overbodig. Inmiddels heeft zij diverse nieuwe parttime betrekkingen  gevonden, waaronder bij HE techniek. Binnen het bedrijf houdt Ineke zich bezig met het reguliere administratiewerk waaronder debiteuren en crediteurenbeheer, het controleren en archiveren van werkrapporten, de F-gassen registraties en algemene personeelszaken.

 

fotos.png
Ontwerp en realisatie door DWS-Design