header_nl.png
  • Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3

Mandenmakerstraat 92b
3194 DG Hoogvliet.
Bedrijvenpark Gadering.
Havennummer 3103

tel: 010-2950229
fax: 010-2950228

e-mail: info @ he-techniek .nl

   

HE techniek is het bedrijf rondom een klein team technici met een ware passie voor het vak koudetechniek. We denken in oplossingen en pakken de draad op waar anderen vaak afhaken. 
HE techniek staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. Een belangrijk aspect omdat iedereen binnen het team een grote betrokkenheid heeft bij het eindresultaat.
Degelijkheid en betrouwbaarheid leveren op termijn voor zowel opdrachtgever als installateur belangrijke voordelen op. Voor de gebruiker vertaalt dit zich in lagere exploitatiekosten en minder verlies van product, en voor de installateur in aanzienlijk lagere kosten voor garantie en nazorg.

 “We bieden een maatwerk product dat jarenlang, en onder zware omstandigheden aan de verwachting voldoet”.  Dat begint al op de “tekentafel” waarbij zoveel mogelijk met alle toekomstige aspecten rekening wordt gehouden. We zorgen voor de juiste vermogensberekeningen, maar kijken ook naar de meest gunstige opstelling van apparatuur, de selectie van betrouwbare componenten en de keuze voor het juiste koudemiddel.

In de uitvoering kunnen door het zorgvuldig aanleggen van een installatie, toekomstige storingen tot een minimum worden beperkt. Als klein bedrijf is het ook niet wenselijk om achter allerlei probleemgevallen te moeten blijven aanrijden. Daardoor is het ook een stuk eigenbelang om een betrouwbare installatie op te leveren. De kracht zit in de eenvoud: Gewoon een draad van een elektrische verbinding goed vastzetten, of een soldeerverbinding goed doorvloeien.
      

  

 

Ook staat de netheid van het geleverde werk hoog in het vaandel. Een belangrijke meerwaarde is de flexibele werktijd. Als het voor de opdrachtgever beter uitkomt kunnen wij het werk ’s avonds of in het weekend uitvoeren. Verder is er goed contact met bedrijven die aanverwante disciplines als aannemers-, verwarming-, loodgieters- en elektricienswerk beheersen. Daardoor is er altijd een turn-key oplossing mogelijk.

HE techniek is NVKL-gecertificeerd. Dat betekent dat wij werken volgens bepaalde procedures en beschikken over alle benodigde opleidingen en erkenningen. Wij hanteren de NVKL leveringsvoorwaarden voor zakelijke en particuliere klanten, en hebben ons geconformeerd aan de NVKL gedragscode. Indien er onverhoopt een geschil ontstaat, kunt u dit via de NVKL voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.

fotos.png
Ontwerp en realisatie door DWS-Design