header_nl.png
  • Dia 1
  • Dia 2
  • Dia 3

Mandenmakerstraat 92b
3194 DG Hoogvliet.
Bedrijvenpark Gadering.
Havennummer 3103

tel: 010-2950229
fax: 010-2950228

e-mail: info @ he-techniek .nl

   

Airconditioning
Een prettig klimaat om in te wonen of te werken valt prima te realiseren met de airconditioning installaties van HE techniek. Alhoewel we de “standaard” installaties uitstekend beheersen, zijn het juist de “specials” die meerwaarde van HE techniek tot uitdrukking brengt.

  

 
De specials onderscheiden zich door een bijzondere toepassing, of een moeilijk leidingtracé. Indien u geen unit buiten kunt opstellen, bouwen wij de apparatuur om tot een water- of luchtgekoelde binnen opstelling. Ook maakt de wijze waarop de apparatuur in uw interieur wordt geïntegreerd, en het creatief wegwerken van leidingen, deel uit van onze “specials”.
Met ruim 25 jaar ervaring in diverse airconditioning systemen zijn wij in staat u van een goed advies te dienen, en de apparatuur uiteindelijk netjes bij u te plaatsen en in bedrijf te stellen.

        

Enkele jaren geleden heeft HE techniek de keuze gemaakt voor airconditioning systemen van het merk Toshiba. Het hoge kwaliteitsstreven van HE techniek past prima bij de service en oplossingen van Toshiba. Er is een brede range aan modellen beschikbaar, en garantietermijnen tot 5 jaar all-in zijn mogelijk. van eenvoudig wandmodel tot uitgebreid VRF systeem met een groot aantal binnenunits behoort tot het assortiment van Toshiba. Ook kent Toshiba een vlotte onderdelenservice, waardoor eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd.
Voor meer informatie over de modellen en mogelijkheden kunt u de site van Toshiba bezoeken via de link www.toshiba-airconditioner.nl

         

Luchtbehandeling  
Naast de kleinere airconditioning systemen beheerst HE techniek ook de techniek omtrent luchtbehandelingskasten. Dit zijn de vaak grotere kasten die op een dak of in een technische ruimte staan opgesteld, en de ventilatie voor een compleet gebouw verzorgen. In samenwerking met een partner die de gebouwautomatisering beheerst, verzorgen wij de “hardware” van de installatie.

  

Rooftop units
Veel gebouwen en industrie zijn nog uitgerust met zogenaamde rooftop units. Dit zijn units waarin de koelinstallatie en het ventilatiedeel zijn geïntegreerd in één kast. Het nadeel van deze installaties is dat ze meestal goedkoop geproduceerd zijn, wat zich vertaalt in kortere levensduur en hoger energieverbruik.

HE techniek bouwt deze rooftop installaties om tot invertergestuurde koelunits. Door toepassing van Toshiba regelapparatuur en bijbehorende buitenunits kunnen wij de bestaande installatie modificeren, waarbij het achterliggende luchtkanalenstelsel gewoon in tact blijft. Hierbij komen alle voordelen van invertertechniek tot zijn recht, zoals gelijkmatiger luchttemperatuur, traploos deellastbedrijf, lagere opstartstromen en een efficiënter energieverbruik.

        

EPBD
Vanaf 1 januari 2014 is de EPBD van kracht. De EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) is een regelgeving die voorschrijft dat airco-installaties met een totaal vermogen van 12 kW of meer periodiek moeten worden gekeurd. Het doel hiervan is het energieverbruik van deze installaties in kaart te brengen, en een advies uit te brengen hoe dit energieverbruik kan worden teruggebracht, of de installatie efficiënter kan worden gemaakt.
Installaties ouder dan 10 jaar moeten vóór 31 december 2014 zijn gekeurd. Installaties ouder dan 5 jaar vóór 31 december 2015.
HE techniek is als een van de eerste installateurs in Nederland gecertificeerd om deze keuringen te mogen uitvoeren.

Meer informatie over de EPBD vind u op www.aircokeuring.nl

fotos.png
Ontwerp en realisatie door DWS-Design